Onze werkwijze, een individuele aanpak.

Aanmelden

U als patiënt staat centraal in het Artsen Acupunctuur Centrum. Wij nemen de tijd voor u om een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Om een individuele aanpak te kunnen bieden, vragen wij u, nadat u zich heeft aangemeld als nieuwe patiënt, een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst gaat over de klachten die u ervaart en over eventuele vroegere ziektes of klachten. Wij vragen u om deze lijst zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons terug te sturen. U kunt deze vragenlijst hier downloaden.

Eerste afspraak

Wij maken met u een afspraak voor een eerste consult. Dit consult duurt ongeveer een uur. Wij stellen u dan aanvullende vragen om u te leren kennen en om een goed beeld van u te krijgen, zowel lichamelijk als psychisch. Doorgaans vindt er tijdens dit eerste consult een elektro-acupunctuurmeting plaats (vlg. Dr. Voll, zie behandelmethodes). Dit doen wij om een precieze diagnose te stellen en tot een juiste therapie te komen. De vervolgbehandelingen duren ongeveer een half uur.

Behandelmethodes

Onze behandeltechnieken zijn kindvriendelijk en hebben weinig tot geen bijwerkingen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een aantal (laser-) acupunctuurbehandelingen, neuraal-regulatietherapie, leef- en voedingsadviezen, aanvullende medicatie en/of voedingssupplementen. Lees hier meer over onze behandelmethodes.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt of heeft u vragen? Neem contact met ons op, tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord of bellen u terug.